Unibrow

Jag märker att det är betydligt lättare att blogga efter motgångar. Kanske beror detta på att jag vet vad mina läsare förväntar av mig, framför allt Furu. Och att det vid blå himmel, strålande sol, midjedjupt puder och bikinibrudar som serverar stor stark och jäger gratis i backen - kan bli lite för mycket mungiporna upp för mig vilket därmed påverkar mitt bittra och syniska sätt att se på saker?

Därför har jag nu gjort följande saker:

1a. I smyg har jag haft ritualer med offer inblandat (värdfamiljens lilla hund peanut låg länge risigt till) för att få mindre snö, flatljus och isiga backar.

2a. Tog en löptur på 40 minuter med "champangesprutaren" och var ju tvungen att visa var skåpet ska stå för det går ju inte att vika ner sig mot en asfaltstrampare från Stureplan bara för att benhinnorna skriker av dunsandet mot asfalt och betong.

3a. Jag beställde en klocka, en träningsklocka med GPS och pulsmätning, från E-bay där ett företag från USA kunde erbjuda en bättre deal än ett Kanadensiskt.

4a. Har stått och sviktat på mina underbara Garmont Edorphine (kanske världens sämsta kvalité på skidpjäxa men så underbart skön - what to do?) efter att ha fått laga även sko nr2 med Peters egenhändigt svarvade bultar.

Dessa saker har resulterat i skön frustration, vrede och bitterhet på samtliga punkter. Inser i samma veva hur otroligt tunn tråd jag balanserar på då glädjen i att få skriva en bitter blogg och (förhoppningsvis) roa mina läsare gör att jag riskerar att hamna på andra sidan igen...

Ovanstående punkter resulterade i:

1b. Föret är numera precis värdelöst, OS-grenarna puckelpist och rodel skulle med lätthet kunna flyttas hit nu när Whistler verkar få problem med värmebölja. Solen är borta och likaså den blå himmelen. I stället har sikten bytts ut mot klassisk riksgränsen-flatljus.

2b. Mina benhinnor tackade för behandlingen genom att svälla upp en aning och ömma. Detta gör att jag nu har något problem med att få ner foten i pjäxan (som iofs har sina egna problem som tas upp under kommande punkt 4b) och än värre blir det när jag ska hantera de värdelösa förhållandena som jag beskrivit under tidigare punkt 1b.

3b. Klockjäveln som jag beställde veckan innan jag for, medan jag fortfarande var på kurs i Stockholm, fastnade givetvis i den Kanadensiska tullen och har fortfarande inte kommit hit. Jag hoppas bara på att den kommer fram och räknar kallt med att få lösa ut den + taxes + moms + straffavgift och på toppen av det ska säkert någon flat stackare på det lokala postkotoret ha dricks för att de kör ut den?

4b. "Due to my weight" som Garmont vänligen förklarade för mig vid tidigare mailväxlingar så håller nu min 6500 kronors pjäxa på att rasa ihop efter dryga 3 säsonger. Det tycker jag är liiite för dåligt för en så pass dyr sko. Ingenstans i broschyren står det dessutom om en maxvikt på 100kg för att få åka på dem. Jag säger kvalitétsproblem men vad hjälper det. Peters lagning (svarvade bulten) kommer mycket riktigt att hålla ett 3e världskrig, precis som han sa, men tyvärr verkar det som att pjäxskalet inte riktigt kommer att hålla så länge. Det börjar nu att glappa en heldel vid bulten och jag ger det inte så lång tid innan det klappar ihop fullständigt - spaningen efter nya pjäxor har börjat!

Men annars är det bara bra, får jag bara till punkt 1a-4a så ska jag nog kunna leverera rosaskimrande blogginlägg precis som på min huvudkonkurrent till stora bloggpriset http://unabellavita.blogg.se/

Slutligen måste jag bara ge er det bästa från söndagens Super Bowl happening som för vår källarfamiljs del avnjöts på klassiskt amerikanskt vis nere på den lokala pubben. I vårt fall blev det "Village Idiot" som är ett kungligt ställe med bra käk och bra pris på bira - en pitcher för 80-90 pix är väl j-ligt bra?! Hur som helst, kvällens behållning, förutom matchen, pizzan och biran då var helt klart denna snubbe som stekte in med klassisk arkitekt look - dvs stora speciella glasögon. Inte förens efter ett tag insåg vi varför glasögonen kändes så extremt markanta - de var ju fullständigt inramade av ETT ögonbryn. Helt magiskt! :)


Nä, lev och må. Nu ska jag njuta av min favoritmassmördare Dexter Morgan på datorn innan jag somnar.

Kommentarer
Postat av: Mia



Jag var också tvungen att skärskåda de "stora" glasögonen som ju var riktigt små. Det där extrema ögonbrynet fungerar säkert alldeles utmärkt som svettband…



Och dina besvär med pjäxorna säger mer än 1000 ord. Jag säger bara tre: Billigt är Bäst!

haha, kanske inte, men de var förbannat dyrt skräp du köpt!

Dyrast ÄR inte alltid i paritet med kvalitet, vett'u.

(Min nya, snygga klänning för 1.890:- t ex., är full med noppor, fast använd högst fem gånger!!! Det är förbannat dyrt för skitkvalitet! Morr)

Hoppas att du hittar ett par nya och bra, som håller iaf!



Det är väldigt spännande och kul att följa din blogg (och dina ibland bisarra bildlänkar). Du är så dryg och syrligt kaxig (as usual).

Och rolig!

Och du skriver förbaskat bra! :)

/Users/mariemoosberg/Desktop/IMG_0587.jag jpg

(jag tror inte det där funkar, men gör ett försök)



Kör nu inte så benhinnorna ryker och du tappar styrkan!

För DU är mycket dyr och högklassig för mig! :)



Kramar!



Keep up the good spirit:

http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/25/96/68/23336/9019c840167eef7a

2010-02-10 @ 10:57:16
Postat av: Mia

äsch, förstod att det inte skulle funka…

2010-02-10 @ 10:58:04
Postat av: Furu

Säkert att John Häll har det bättre i Älvsbyn

2010-02-10 @ 16:32:44
Postat av: R

Vad fick du ge för klockan ?

2010-02-28 @ 21:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0