snö till bröstet

det blir tyvärr inga syrligt, bittert osande inlägg här på bloggen i år. Det är alldeles för bra för det helt enkelt och humöret är på topp. Det har ju faktiskt snöat i princip sedan vi kom hit, med några undantag för ett par-fyra dagar med blå himmel och strålande sol då....svårt att vara missnöjd med det va?

I går låg vi hemma och hade en vilo/bakisdag. Då passade det på att snöa 30cm här nere i byn - fjäderlätt kanadensiskt puder. Ytterligare ca 20 cm under natten utlovades och det blev tidig nattning på det. Klockan ställd på 06.30, första kabinen upp och en jävla taggning! :)

Det var helt EPISKT i skogen mellan South bowl och Montana bowl...ospårat midjedjupt puder i brant, gles skog...ett topp 5 åk i mitt liv skulle jag kunna tänka mig!! Bara att köra rakt ner och lägga någon skön sväng, hoppa på översnöade stenar och granar...galet roligt! Sen körde vi tre svängar i ett off-pist åk som heter "Kill the Banker" och går under gondolen, brant och fin terräng med möjlighet att droppa lite klippor. Det åket var också riktigt fint!

Det blir inte heller så mycket fotande då fokus ligger på att flyta på i pudret. Men här kommer några bilder från de senaste dagarna (dock inte idag tyvärr..)


Rickard på väg ut mot Montana bowl


Peaken på Mount Mackenzie


lite snö på en gran...


Tor droppar in över en liten klippa


Carro följer efter


Jana lägger en pudersväng


Nu blir det en till tidig kväll med förhoppningar om en grym dag även i morgon. Måste nog uppgradera skalan till en 6:a snart tycker vi har åk i 5-stjärnig klass hela tiden nu så något måste göras.

"Bättre ett underställ av ull än en massa löst hull"
//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0